Naslovnica Portfolio Usluge O nama Kontaktiraj nas
PIRINHUD NASELJE

AURELIA FUTSAL

Graphic design / video production / photography

KLIJENT:

Aurelia Futsal je malonogometni klub iz Vinkovaca koji se odnedavno natječe u najvišem rangu hrvatskog futsala. Klub je osnovan 2013. godine, a od početka ulaže u marketinške aktivnosti kako bi izgradili snažan sportski brand u skladu sa svojom kvalitetom.

CILJ:

Povećati vidljivost branda i kvalitetu, povećati doseg na društvenim mrežama, ostvariti širi doseg.

RJEŠENJE:

    • ulaznice za sezonu 2023./2024.
    • digitalne grafike za potrebe live streama
    • video i foto sadržaj
    • akreditacije, plakati, brošure, majice, vizuali u dvorani

VIDEO PRODUKCIJA

Primjer odrađenog promotivnog videa za društvene mreže.

ULAZNICE

Kreirali smo ulaznice za sezonu 2023./2024.. Prednja strana ulaznica se razlikovala u žutoj, crnoj, bijeloj boji koje prate dresove ekipe i boji cigle koja predstavlja dvoranu pod nazivom “Ciglica”, dok su na poleđini bili zasebno igrači i tablica sa trenutnim stanjem i omjerom sa aktualnim protivnikom. Poleđine s igračima su bile jednako raspoređene pa su navijači mogli birati ulaznicu s igračem kojeg žele. Kreirali smo i posebne ulaznice za Božić za popularni advent u “Ciglici.

VIP BROŠURA

Kreirali smo vip brošuru koja sadrži vip ulaznicu za vip sektor. U brošuri se nalaze zanimljivosti i informacije o aktualnom susretu, stanje na tablici, postave igrača te džep za vip ulaznicu koja se daje gostima.

STREAM GRAFIKA

Grafika za potrebe streamanja završnice prvenstva hrvatske u kategoriji pionira prilagođena svakom klubu individualno sa prikazom klupskih obilježja, sastava i trenera.

MAJICE

Kreirali smo dizajn za majice futsal akademije te majice za 10 godina postojanja kluba.

PLAKATI

Dizajn i print plakata za utakmice.

GRAFIKE U DVORANI

Dizajnirali smo mesh zastave kako bi podigli vizualni identitet u dvorani gdje Futsal Aurelia igra svoje domaće utakmice.